(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали «УАЗ» з товарами народного споживання

НАЗАД
26 вересня 2017 10:24

Учора прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

Так, учора прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі населеного пункту Грабовське, що у Краснопільському районі, помітив рух транспортного засобу в бік державного кордону. При наближенні прикордонного наряду, водій в безпосередній близькості від держрубежу залишив автомобіль, вдався до втечі в тил України та зник в населеному пункті Грабовське.

Оглянувши автомобіль «УАЗ» без номерних знаків, охоронці кордону виявили в ньому 4 рулони руберойду та 8 картонних коробок, в яких знаходилися біля 100 штук балонів «Refrigerant R-134» ємністю 1 літр кожний з рідиною для заправки охолоджувальних систем – фреон. Попередньо встановлено, що правопорушник мав намір незаконно перемістити цей вантаж на територію Російської Федерації.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем доставлений до прикордонного підрозділу, встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, можливо причетних до вказаної протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси