(ВІДЕО) На Сумщині двоє українців на тракторі намагалися незаконно перемістити через кордон в Росію майже три тонни м'ясопродукції

НАЗАД
24 червня 2017 10:14

Прикордонники Сумського загону в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення великої партії м'ясопродукції. Порушенню завадив прикордонний наряд спільно з оперативними співробітникам

Прикордонники Сумського загону в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон великої партії м'ясопродукції. Порушенню завадив прикордонний наряд спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби в Краснопільському районі.

Реалізовуючи завчасно отриману оперативниками прикордонного відомства інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Степок та російським Прилісся неподалік від держрубежу затримав трактор української реєстрації з причепом та двох громадян України. Чоловіки не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу. В причепі транспортного засобу вартові кордону виявили вантаж м'ясної продукції.

Наразі трактор разом з вантажем м'яса, загальна вага якого сягає трьох тонн, доставлено до прикордонного підрозділу, встановленим порядком будуть передані представникам фіскальної служби. Осіб правопорушників встановлено, ними виявилися жителі одного з населених пунктів прикордоння. За спробу незаконного перетинання державного кордону України обом чоловікам доведеться відповідати у суді.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси