(ВІДЕО) На Одещині співробітники Держприкордонслужби виявили місця, де знаходилося більше 1 тонни алкоголю

НАЗАД
03 листопада 2016 08:41

Державна прикордонна служба України продовжує проводити активні оперативні заходи з протидії протиправній діяльності, що пов’язана з незаконними оборудками товарів. Так, вчора прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками фіскальної служби в

Державна прикордонна служба України продовжує проводити активні оперативні заходи з протидії протиправній діяльності, що пов’язана з незаконними оборудками товарів. Так, вчора прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили в м. Рені місця зберігання контрафактного алкоголю.

Спочатку, можливі місця, де знаходилися товари, встановили співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства. В рамках проведення подальших заходів спільно з фіскальною службою, відповідно до ухвал суду, були проведені обшуки в одному з приватних помешкань та приміщеннях деяких поштових перевізників. У ході перевірки міжвідомча група виявила 600 літрів фальсифікованого коньяку, 320 літрів спирту та ще близько 150 літрів інших спиртних напоїв. Виявлений фальсифікат виготовлявся в приватних помешканнях та в подальшому мав реалізовувався в Україні через кур’єрські служби.

Більше 1 тонни продукції вилучили та передали представникам фіскальної служби. За даним фактом направлене повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси