(ВІДЕО) На Одещині прикордонники затримали біля кордону збирачів наркотичного зілля

НАЗАД
19 липня 2017 10:39

Учора ввечері прикордонний наряд в районі н.п. Петрівка Одеської області, що у прикордонні, помітив легковий автомобіль «Таврія» та двох підозрілих осіб біля нього.

Прикордонники відділу «Петрівка» Білгород-Дністровського загону неподалік державного кордону затримали двох чоловіків, які збирали  наркотичне зілля.

Так, учора ввечері прикордонний наряд в районі н.п. Петрівка Одеської області, що у прикордонні, помітив легковий автомобіль «Таврія» та двох підозрілих осіб біля нього. Під час перевірки цих осіб, які були без будь-яких документів, що посвідчують особу та документів на авто, виявилося, що вони збирають недозрілі макові головки. При огляді місця події правоохоронці виявили 180 макових головок та 10 кущів маку, які чоловіки, ймовірно, збирали для виготовлення наркотиків.

Особи були затримані, притягнені до відповідальності за порушення прикордонного режиму. По даному факту повідомлено Національну поліцію. Згодом було встановлено, що чоловіки є жителями прикордонного районного центру – 32 та 35 років. Громадяни передані представникам Нацполіції,  їм загрожує кримінальна відповідальність. Правоохоронці продовжують проводити заходи для встановлення усіх обставин справи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси