(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили склад зі спиртом на 100 тисяч гривень

НАЗАД
11 липня 2017 12:57

Учора оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із прикордонниками Одеського загону та СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області виявили партію підакцизних товарів.

Учора оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із прикордонниками Одеського загону та  СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області виявили партію підакцизних товарів. 

В рамках кримінального провадження, певний час правоохоронці проводили заходи щодо викриття функціонування цієї організованої злочинної оборудки.

На підставі ухвали Приморського районного суду міста Одеси, в рамках кримінального провадження за ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»,  проведено обшук складських приміщень однієї із логістичних компаній.

В результаті проведеної роботи в приміщенні однієї з фірм-перевізників було виявлено та вилучено 1160 літрів спирту у п`ятилітрових пластикових ємностях. Попередня сума оцінки товару склала 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси