(ВІДЕО) На кордоні з Росією прикордонники виявили набої до автомата Калашникова

НАЗАД
13 липня 2017 10:39

Учора в міждержавному пункті пропуску «Рижівка» прикордонники відділу «Білопілля» Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили боєприпаси.

Учора в міждержавному пункті пропуску «Рижівка» прикордонники відділу «Білопілля» Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили боєприпаси.

У вищевказаний пункт пропуску для оформлення на виїзд до Росії прибув рейсовий автобус «MAN» української реєстрації, який прямував за маршрутом «Суми-Курськ».

Під час огляду салону транспортного засобу на одне із пасажирських сидінь відбулося спрацювання службового собаки. Тому автобус направили для проходження поглибленого огляду. Як результат, спільна прикордонно-митна оглядова група за заднім сидінням пасажира виявила пакунок з-під двох пачок сигарет, в яких знаходилися 16 набоїв до автомата Калашникова калібру 5,45 мм. З`ясувалося, що аби чотирилапий помічник прикордонників не зреагував на сховок,  набої були посипані чорним меленим перцем.

Наразі боєприпаси, переміщення яких через кордон заборонено, вилучені встановленим порядком. Проінформовано взаємодіючі підрозділи.

До Білопільського відділення поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України, для проведення визначених законодавством відповідних заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси