(ВІДЕО) На кордоні з Польщею прикордонники за допомогою службового собаки виявили в автівці контрабандні сигарети

НАЗАД
22 лютого 2017 11:18

У пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Державної прикордонної служби України продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами.

У пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Державної прикордонної служби України продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами. До цієї роботи активно залучають і прикордонних службових собак. При цьому сума оцінки вилучених авто в десятки разів перевищує суму контрабандної тютюнової продукції.

Так, сьогодні зранку в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону ініціювали проведення поглибленої перевірки двох автівок «ВАЗ» та «Ауді» під керуванням громадян України. У ході поглибленого огляду із залученням службового собаки, спеціально навченої на пошук тютюнових виробів, було виявлено контрабандні сигарети в конструктивних особливостях транспортних засобів, а саме – в порогах та у паливному баку. При цьому паливний бак є порожніми та сухим, його використовують як ємність для прихованого перевезення товарів, а живлення автомобіля паливом здійснюється від окремо вбудованого бачку ємністю до 5 літрів.

Загалом зі сховок правоохоронці дістали та вилучили 462 пачки сигарет різних марок на загальну суму майже 8 тисяч гривень. Також вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів, які оцінили більше ніж у 103 тисячі гривень.

Також, учора в цьому ж пункті пропуску прикордонниками було виявлено приховані сигарети в транспортному засобі ще одного громадянина України. Чоловік вивозив з України 200 пачок сигарет на суму більше 3 тисяч гривень власною автівкою «Опель» в салоні.

Ще одну автівку, яка прямувала на виїзд з України прикордонники Львівського загону зупинили в пункті пропуску «Рава-Руська». В ході проведення поглибленого огляду працівники пункту пропуску виявили сигарети в панелі приладів автомобіля «Міцубіші» польської реєстрації. У такий спосіб наш громадянин намагався перевезти через кордон 180 пачок сигарет. Сума оцінки вилученого курива склала майже 3,2 тисячі гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси