(ВІДЕО) На Херсонщині правоохоронці виявили наркотиків на 11 мільйонів гривень

НАЗАД
23 вересня 2017 09:41

Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із працівниками Генічеського МРВ УСБ України у Херсонській області та прокуратури м. Генічеськ, продовжують вживати активні заходи щодо припинення незаконної діяльності громадя

Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із працівниками Генічеського МРВ УСБ України у Херсонській області та прокуратури м. Генічеськ, продовжують вживати активні заходи щодо припинення незаконної діяльності громадян в контрольованих прикордонних районах.

Так, учора в ході реалізації інформації, в рамках відкритого кримінального провадження, правоохоронці спільно провели санкціоновані обшуки по місцю проживання вісьмох жителів м. Генічеська, що на Херсонщині.

У результаті цих дій спільна група виявила 55 кілограм вже готової до вживання марихуани, 17 кущів канабісу, а також набої до вогнепальної зброї. За попередньою інформацією, виявлена продукція рослинного походження в подальшому планувалася до збуту як на території окупованого півострову Крим, так і на території Російської Федерації.

Наркотична речовина та рослини вилучені співробітниками СБУ та в подальшому будуть направлені на експертизу.

За попередніми оцінками вартість виявленої наркотичної речовини на «чорному ринку» може складати близько 11 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси