(ВІДЕО) Голова Державної прикордонної служби України зустрівся з учасниками парадного розрахунку відомства

НАЗАД
17 серпня 2016 15:21

Сьогодні в Києві поблизу пам’ятника Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко зустрівся з учасниками парадного розрахунку відомства.

Сьогодні в Києві поблизу пам’ятника Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко зустрівся з учасниками парадного розрахунку відомства.

Відмітимо, що на ювілейний День Незалежності головною площею країни крокуватимуть більше 300 прикордонників. Вони представлятимуть 2 парадні розрахунки, які демонструватимуть розвиток та сьогодення прикордонного відомства. Зокрема, один з батальйонів уособлюватиме військову складову, а інший - реформу підрозділів прикордонного контролю відповідно до кращих європейських стандартів.

У ході зустрічі прикордонники хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх своїх побратимів, які загинули захищаючи незалежність України на сході нашої країни. Загалом в боях з російсько-терористичними військами своє життя віддали 67 прикордонників. Також наголошувалося, що в районі проведення антитерористичної операції всього незалежність України захищали більше 17 тисяч військовослужбовців Держприкордонслужби.

Виступаючи перед парадним розрахунком очільник відомства відмітив, що зважаючи на ті випробування, через які проходить наша держава, кожен з його учасників уособлює прикордонника нової формації, якому притаманні честь та гідність, європейська спрямованість, нетерпимість корупції та протиправним діям. Також він зазначив, що реформи, які проводяться у відомстві, знаходять широку підтримку керівництва держави. Крім того, завдячуючи Президенту України, Уряду та небайдужим народним депутатам грошове забезпечення персоналу Держприкордонслужби було значно збільшене та прирівняне до рівня військовослужбовців ЗСУ і Нацгвардії.

Під час зустрічі Віктор Назаренко також вручив 10 кращим військовослужбовцям відомчі відзнаки, а по завершенню сфотографувався на згадку з усіма учасниками парадних розрахунків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси