(ВІДЕО) «ДОЗОР» та «КОРД» спільно проходять курс спеціальних нічних операцій

НАЗАД
10 жовтня 2017 10:56

У рамках реалізації спільних з Урядом Сполучених Штатів Америки проектів міжнародної технічної допомоги, проводиться навчальний курс зі спеціальних нічних операцій.

У рамках реалізації спільних з Урядом Сполучених Штатів Америки проектів міжнародної технічної допомоги, проводиться навчальний курс зі спеціальних нічних операцій. До участі залучений персонал 10 окремого загону оперативного реагування «ДОЗОР» та підрозділ особливого призначення поліції «КОРД». Даний курс проводиться спеціалістами Адміністрації боротьби з незаконним обігом наркотиків Департаменту юстиції США.

Попередньо, спецпризначенці підрозділу «ДОЗОР» отримали 30 монокулярів загальною вартістю близько 150 тисяч доларів. Відтак, проведення цього курсу є логічним продовженням співпраці у підготовці бійців.

Даний тренінг включає в себе безпосереднє планування операцій в темний час доби (в умовах обмеженої видимості) та, відповідно, практичне виконання завдань.

Відмітимо, що наразі у Держприкордонслужбі триває повна реорганізація діючих мобільних підрозділів та переорієнтування їх на стандарти кращих зразків підрозділів спеціального призначення США та Європейського Союзу.

Активну позицію стосовно надання допомоги з питань підготовки особового складу та матеріально-технічного забезпечення мобільних підрозділів займають Посольство США в Україні та Європейські колеги прикордонників.

Результатом спільної роботи мають стати високопрофесійні мобільні підрозділи для протидії протиправній діяльності як у повсякденних умовах мирного часу, так і при загостренні обстановки, здатні швидко, професійно та на якісно новому рівні охороняти та обороняти державний кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси