(ВІДЕО) Чергову групу нелегалів із В’єтнаму затримали прикордонники на Закарпатті

НАЗАД
13 липня 2017 10:28

Сьогодні опівночі військовослужбовці Чопського загону затримали чотирьох громадян із В’єтнаму, які переховувались у приватному помешканні на околиці міста Чоп.

Сьогодні опівночі військовослужбовці Чопського загону затримали чотирьох громадян із В’єтнаму, які переховувались у приватному помешканні на околиці міста Чоп.

Місце перебування нелегальних мігрантів вдалось встановити завдяки інформації, яка надійшла від дільничного інспектора Держприкордонслужби. Група реагування від відділу прикордонної служби «Тиса», що негайно висунулась на пошук правопорушників, затримала їх при спробі втечі через вікно приватного будинку. Незаконні мігранти, 2 чоловіки та 2 жінки, не мали жодних документів та саме готувались до незаконного переміщення через державний кордон.

Наразі правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення особи затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Нагадаємо, два дні тому на Закарпатті велику групу нелегальних мігрантів затримали українські прикордонники спільно зі словацькими колегами в рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017».

Всього в ході реалізації інформації прикордонним нарядом відділу «Гута» Чопського загону було затримано 16 громадян В’єтнаму, з яких 12 чоловіків та 4 жінок. Усі вони прямували через лісову місцевість поза пунктами пропуску у напрямку українсько-словацького кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси