(ВІДЕО) Цеха, де виготовляли речі під брендом відомих марок, виявили в Харкові. Вартість вилученого 2 мільйони гривень

НАЗАД
12 квiтня 2017 12:03

11 квітня в Харкові спільна міжвідомча група з оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ ДФС у Харківській області провела обшуки в двох цехових приміщеннях швейного виробництва, де виготовляли речі під брендом

11 квітня в Харкові спільна міжвідомча група з оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ ДФС у Харківській області провела обшуки в двох цехових приміщеннях швейного виробництва, де виготовляли речі під брендом відомих марок.

Заходи проводилися в рамках кримінального провадження розпочатого за повідомленням оперативних підрозділів прикордонного відомства. Також прикордонники з’ясували, що далі виявлену продукцію за допомогою організатора протиправної діяльності планували незаконно перемістити на територію РФ для подальшої реалізації.

У ході обшуку міжвідомча група виявила та вилучила котушки ниток виробництва Туреччини, Італії, Польщі та Болгарії для пошиву одягу. Їх загальна вага сягала близько 1000 кг. Крім того, було вилучено чорнові записи бухгалтерії, оргтехніка, грошові кошти та готову продукцію в асортименті. Загалом сума вилученого становить близько 2 мільйонів гривень.

На вказаних підприємствах під час проведених слідчих заходів виявили і 21 громадянина України, які працювали з порушенням чинного законодавства, а також громадянина Азербайджану, який перебуває на території України з порушенням міграційного законодавства.

Тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси