Відбулася робоча зустріч литовських експертів проекту «TWINNING» з представниками Держприкордонслужби

НАЗАД
22 липня 2017 08:08

В Адміністрації Держприкордонслужби відбулася робоча зустріч литовських експертів проекту «TWINNING» з представниками управління прикордонного контролю та Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України.

Цього тижня в рамках реалізації компоненту В5, «Аналіз та оцінювання здатності Держприкордонслужби перевіряти та виявляти підроблені документи, розвиток системи обміну інформацією та угод про міжнародне співробітництво з обміну інформацією у сфері експертизи документів», в Адміністрації Держприкордонслужби відбулася робоча зустріч литовських експертів проекту «TWINNING» з представниками управління прикордонного контролю та Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України.

Під час зустрічі іноземні експерти ознайомились з діяльність Головного експертно-криміналістичного центру, як державної спеціалізованої установи судової експертизи, обговорили питання обміну інформацією про підроблені документи, створення та використання відомчої бази даних зразків паспортних документів та методів обміну інформацією.

Крім того, було проведено детальний аналіз системи підготовки фахівців 1 та 2 ліній контролю на базі Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Навчального центру Державної прикордонної служби України імені Ігоря Момота.

Результати проведеного аналізу знайдуть відображення в новій Концепції розвитку трирівневої системи перевірки документів в системі Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси