В зоні АТО прикордонники виявили товари з порушеннями на суму більше 500 тисяч гривень

НАЗАД
09 жовтня 2016 11:53

Учора, правоохоронці Донецького, Краматорського та Луганського загонів спільно із представниками фіскальної служби у восьми випадках виявили товари, які перевозили з порушеннями правил через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зон

Учора, правоохоронці Донецького, Краматорського та Луганського загонів спільно із представниками фіскальної служби у восьми випадках виявили  товари, які перевозили з порушеннями правил через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

Вентиляційне обладнання, меблеву фурнітуру, косметику, одяг, взуття, будівельні інструменти та сир на загальну суму більше 400 тисяч гривень виявили в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка». Все це перевозили громадяни України, мешканці міст, які знаходяться на тимчасово окупованій території або прилеглих до лінії розмежування з контрольованого українською владою боку.

Так, прикордонники Донецького загону виявили п’ять автівок. В трьох з них було знайдено вентиляційне обладнання, меблева фурнітура, косметика, одяг та будівельні інструменти на загальну суму понад 74 тисяч гривень. В іншій автівці знаходився одяг та сир на суму близько 42 тисячі гривень.

Ще дві автівки під час заходів контролю виявили прикордонники Краматорського загону. Ними наші співвітчизники намагалися перемістити одяг та взуття на суму більше 300 тисяч гривень. 

Крім того, оперативними співробітниками Луганського загону спільно з представниками спецпідрозділу Державної фіскальної служби в районі  населеного пункту Трьохізбенка Луганської області було виявлено автомобіль «Нива» української реєстрації, водій якого перевозив з непідконтрольної території пакувальну плівку. Пакувальна плівка була  призначена для виготовлення ковбасних виробів, а загальна сумма її склала понад 88 тисяч гривень.

В усіх випадках товар та транспортні засоби вилучено та передано встановленим порядком представникам взаємодіючих підрозділів  для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси