В Україну француз віз 120 таблеток психотропної дії, а українець запасся кавою та вином

НАЗАД
19 березня 2013 12:08

 

120 таблеток «Ixprim» із вмістом трамадолу знайшли прикордонники Мостиського  загону та митники у ході перевірки автомобіля «Фольксваг

 

120 таблеток «Ixprim» із вмістом трамадолу знайшли прикордонники Мостиського  загону та митники у ході перевірки автомобіля «Фольксваген», яким їхав громадянин Франції.

«Чотирилапий» помічник прикордонників спрацював на транспортний засіб, яким француз прибув у пункт пропуску «Краківець», що у Львівській області. Пакет з пігулками чоловік приховав серед великої кількості речей, якими був запакований автомобіль, та намагався перемістити його в Україну. По факту виявлення наркотичної речовини було проінформовано співробітників МВС у Львівській області. Таблетки вилучили, проводяться слідчі дії.

Окрім цього, в пункті пропуску «Шегині» прикордонники цього ж загону та митники запобігли незаконному ввезенню на територію України товарів народного споживання. 380 пачок кави, 35 пляшок вина та 20 кілограмів морської солі було знайдено в мікроавтобусі «Мерседес». 33-річний житель Львівської області спробував перевезти товари в конструктивних порожнинах, під водійським та пасажирськими сидіннями. Знахідку передано працівникам митниці для встановлення вартості. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси