В рамках операції «Кордон-2017» прикордонники затримали 7 нелегалів

НАЗАД
11 травня 2017 10:54

Семеро нелегальних мігранітв із Сирії, Індії та Алжиру виявили прикордонники на підступах до державного кордону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017». Іноземців, які намагались потрапити до країн Європейського Союзу, охоронці кор

Семеро нелегальних мігранітв із Сирії, Індії та Алжиру виявили прикордонники на підступах до державного кордону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017». Іноземців, які намагались потрапити до країн Європейського Союзу, охоронці кордону затримали на Буковині та Закарпатті.

Так, сьогодні вночі прикордонники відділу «Черепківка» Чернівецького загону за наявною оперативною інформацією, затримали трьох вихідців із Сирії. Чоловіків, в одного з яких не було жодних документів, прикордонники затримали посеред населеного пункту Черепківці. Окрім сирійців охоронці затримали і таксиста, який підвозив «мандрівників». Зі слів затриманих, вони мали намір незаконно перетнути державний кордон  та потрапити до Румунії, а згодом оселитися в одній із країн ЄС.

Наразі трьох громадян Сирії охоронці кордону доправили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин та складання адміністративних документів.

Двох подорожувальників, зі слів громадян Індії, також в ході реалізації оперативної інформації співробітників прикордонного відомства, прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону виявили спільно з працівниками міграційної служби. Іноземці, які перебували в приватному помешканні м. Ужгород, не змогли підтвердити законність перебування на території України та не мали документів.

Наразі вони утримуються в пункті тимчасового тримання загону, тривають фільтраційні заходи.

А прикордонники відділу «Великий Березний», в ході реалізації інформації оперативних співробітників та за їх участю, неподалік кордону зі Словаччиною затримали 2 громадян Алжиру - чоловіка та жінку. Вони мали при собі документи та прибули в Україну встановленим порядком. Зараз встановлюються обставини їх незаконної подорожі. На порушників складено протоколи за ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси