В пунктах пропуску прикордонники затримали 2 кримінальних злочинців

НАЗАД
12 жовтня 2017 12:24

Прикордонники Сумського та Харківського загону затримали двох громадян України, яких розшукувала поліція за скоєння кримінальних злочинів.

Прикордонники Сумського та Харківського загону затримали двох громадян України, яких розшукувала поліція за скоєння кримінальних злочинів.

Сьогодні, в  пункт пропуску «Юнаківка» на в’їзд в Україну  прибув рейсовий автобус, який слідував за маршрутом «Москва-Кропивницький». Під час здійснення прикордонного контролю, на одного із пасажирів, нашого співвітчизник, спрацювала база даних. Прикордонники вжили всіх необхідних заходів щодо затримання даної особи. Після проведення відповідних процесуальних дій, 28-річного чоловіка встановленим порядком буде передано працівникам Національної поліції

За попередніми даними, громадянин звинувачений у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.

Крім того, учора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону виявили громадянина України 1995 року народження, який також розшукувався за скоєння кримінального злочину.

Так, від працівника страхової компанії, яка знаходиться перед сервісною зоною пункту пропуску «Гоптівка» надійшла інформація, що невідома особа цікавиться, як безперешкодно перетнути державний кордон України.

Оперативно зреагувавши на отриману інформацію, прикордонники встановили, що громадянин розшукується за вчинення кримінального правопорушення, а саме за «Крадіжку». Правоохоронці одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси