В пунктах пропуску прикордонники виявили 9 іноземців з підробленими та технічно несправними документами

НАЗАД
25 грудня 2016 12:46

Учора прикордонники в аеропорту «Бориспіль» не пропустили трьох іноземців, які намагались перетнути державний кордон з підробленими документами.

Учора прикордонники в аеропорту «Бориспіль» не пропустили трьох іноземців, які намагались перетнути державний кордон з підробленими документами.

Під час оформлення пасажирів рейсу «Стокгольм-Київ» співробітники Держприкордонслужби виявили у громадянина Іраку ознаки підробки в паспортному документі, а саме замінені сторінки з установчими даними.

Ще двох порушників, які прямували рейсом  «Стамбул-Київ» з підробленими паспортами, прикордонники зупинили під час перевірки документів. У іноземців прикордонники виявили паспорти громадян Греції із заміненими сторінками з установчими даними. В ході розмови затримані особи повідомили правоохоронцям, що вони є громадянами Сирії, а підроблені грецькі паспорти  придбали за 20 тисяч доларів США.

В обох випадках за даними фактами виявлених правопорушень прикордонники проінформували представників Національної поліції.  Громадян не пропустили через кордон та повернули зворотними рейсами.

Також, учора в пункті пропуску «Кучурган» співробітниками Держприкордонслужби було затримано п’ять громадян Молдови, які намагалися перетнути державний кордон України по підробленим власним паспортам, а саме – в закордонні паспорти були вшиті сторінки про постійне місце проживання на території Росії. Стосовно громадян складено адміністративні матеріали.

Крім того, в пункті пропуску «Нові Яриловичі» у громадянина Молдови прикордонниками виявлено технічно несправний документ. По паспорту з вирваними сторінками молдованин намагався потрапити до Російської Федерації. Після складання відповідних матеріалів, громадянина направлено до посольства Молдови в Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси