В Ізмаїлі товариський футбольний матч допоміг зібрати кошти на медичне майно для прикордонного шпиталю

НАЗАД
31 липня 2022 12:15

Учора в Ізмаїлі відбувся товариський матч з футболу, метою якого став добровільний збір коштів на закупівлю матраців для функціональних ліжок прикордонному госпіталю.

Організатором благодійного матчу виступила молодіжна громадська організація Ротаракт Клуб Ізмаїл. Участь у футбольному дербі взяли волонтери з двох ізмаїльських громадських організації – Rotary Club Izmail та Ізмаїльський міський центр допомоги та взаємодії.

Перед початком матчу виступили президент Ротаракт Клубу Ізмаїла Валерія Шульга, заступник начальника військового шпиталю – начальник медичної частини підполковник медслужби Юрій Цвігун, помічник начальника загону – начальник прес-служби 17 прикордонного загону ім. Полковника О. Жуковського підполковник Ігор Перегняк, керівник громадської організації «Ізмаїльський міський центр допомоги та взаємодії» Олена Савастру та секретар громадської організації Rotary Club Izmail Андрій Арнаут. Після виступів усі присутні вшанували пам’ять загиблих в результаті повномасштабного нападу російської федерації на Україну хвилиною мовчання.

Подивитись на футбол зібралось багато людей, серед яких, мабуть, неможливо було б виокремити прихильників однієї або іншої команди, усі однаково із захопленням реагували на забиті м’ячі в різні ворота. Волонтери для збору коштів встановили декілька боксів, також бажаючі мали змогу донатити на рахунки організацій. Окрім цього, з продажу морозива половина його вартості йшла на благодійність. В перерві між таймами для присутніх танцювали вихованці студії бального танцю «Дрім-денс». Матч був напруженим і видовищним, про що свідчить його кінцевий рахунок 6:6. Хоч переможців на полі не було, проте, перемога в той день була – бажана сума на закупівлю медичного майна прикордонному госпіталю була повністю зібрана. Наприкінці всі отримали пам’ятні грамоти та сфотографувалися на згадку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси