У головному офісі Місії EUBAM проходить семінар із системного аналізу організованої злочинності в Одеській області

НАЗАД
31 серпня 2017 17:33

Цими днями в головному офісі Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги в Україні та Республіці Молдова (EUBAM) триває робочий семінар із започаткування системного аналізу організованої злочинності та правопорушень в Одеській області.

Цими днями в головному офісі Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги в Україні та Республіці Молдова (EUBAM), на виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 626-р, проходить робочий семінар із започаткування системного аналізу організованої злочинності та правопорушень в Одеській області.

Вся увага спрямована на обговорення питань інформаційної взаємодії, теоретичному та практичному проведенню спільного аналізу організованої злочинності в прикордонних регіонах.  Під час обговорення учасники заходу окрему увагу звернули на удосконалення взаємодії правоохоронних органів у міграційній та митній сферах, а також у сферах безпеки державного кордону та громадської безпеки.

В рамках круглого столу, за участю представників Державної прикордонної служби, Національної поліції, Державної фіскальної служби та Державної міграційної служби обговорено та підтримано ініціативу Місії EUBAM щодо створення регіональних міжвідомчих аналітичних груп.  Їх планується розгорнути на базі органів охорони державного кордону Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Зазначимо, що ініціатором проведення міжвідомчого семінару виступив експерт Місії EUBAM Флорин Думитреску. Під час вступного слова, він підкреслив важливість побудови конструктивного діалогу в сучасних умовах з метою впровадження нових практик інтегрованого управління кордонами саме в Україні. Зокрема, через призму високого потенціалу аналітиків правоохоронних органів в Одеській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси