В День Незалежності України відбувся перший рейс вже другого потягу Інтерсіті до Польщі

НАЗАД
24 серпня 2017 15:58

Другий поїзд Інтерсіті+ «Київ-Львів–Перемишль» від Дня Незалежності нашої держави сполучатиме дві країни. Прикордонний контроль 308 пасажирів, які перетинали державний кордон, здійснили прикордонники Львівського прикордонного загону

Сьогодні  відбувся перший рейс вже другого швидкісного електропотяга Інтерсіті+ із України  до Польщі.

Другий поїзд Інтерсіті+ від Дня Незалежності нашої держави сполучатиме дві країни. Курсуватиме він за маршрутом через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль. Це дозволить мешканцям трьох обласних центрів швидко і комфортно подорожувати до Європейського Союзу.

Прикордонний контроль 308 пасажирів, які перетинали державний кордон, прикордонники Львівського прикордонного загону здійснили під час руху потяга між станціями «Львів» і «Мостиська-2». Такий, же порядок здійснення прикордонного контролю буде і на зворотному напрямку. Серед перших пасажирів електропоїзда «Київ-Львів–Перемишль» 267 це громадяни України, 27 громадян Польщі, а також 14 громадяни Німеччини, Ірландії, Чехії та Швейцарії. При цьому майже 90 наших співвітчизників прямували в сусідню країну за безвізовим режимом поїздок.

Відмітимо, що прикордонний контроль здійснюється без зупинки поїзда, що значно зменшує термін подорожі та дозволяє пасажирам комфортніше перетинати державний кордон. Поїзд курсуватиме щоденно та покращить якість обслуговування пасажирів, які прямують з України до Польщі.

Нагадаємо, що з 23 грудня 2016 року розпочав курсувати перший електропоїзд Інтерсіті+ «Київ-Львів-Перемишль (Польща)».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси