В Борисполі через підроблені паспорти та візи прикордонники завернули громадян Ірану та Туреччини

НАЗАД
13 вересня 2021 10:51

В аеропорту «Бориспіль» правоохоронці виявили громадян Ірану з підробленими чеськими паспортами та громадян Туреччини з фальшивими візовими етикетками.

Вчора прикордонники ОКПП «Київ» під час перевірки документів пасажирів, які у транзитному порядку прямували на авіарейс «Київ – Катовіце», виявили підроблені паспорти.

43-річна громадянка Ірану, яка  перебувала в аеропорту «Бориспіль» разом з двома дітьми 2012 та 2018 років народження, надала на контроль паспортні документи видані на ім’я громадян Чехії. Проте, під час перевірки виявилося, що документи підроблені. Громадяни Ірану з собою також мали свої справжні паспорти. Через таку витівку іноземки, вона разом з дітьми змушена повернутися зворотним рейсом до Туреччини. Підроблені документи вилучені.

А під час вивчення документів інших іноземців – трьох громадян Туреччини, які теж учора прибули в Україну іншим рейсом з Туреччини, прикордонники виявили підроблені візові етикетки Канади. Зі слів чоловіків, вони їх придбали на батьківщині. Крім того, в ході співбесіди іноземці не змогли чітко пояснити з якою метою прямують в Україну, тому в Україну їх не пропустили та на три роки заборонили в’їзд. Громадяни повернулися зворотним рейсом до Анкари.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси