В Азовському морі браконьєри наловили бичка на понад 7 мільйонів гривень

НАЗАД
05 жовтня 2012 14:20

Учора в Криму, за інформацією про можливий незаконний вилов водних живих ресурсів, було виявлено велику кількість незаконно виловлених морепродуктів.

Учора в Криму, за інформацією про можливий незаконний вилов водних живих ресурсів, яку повідомили прикордонники відділу "Щолкіне" Сімферопольського загону представникам МВС та СБУ, було виявлено велику кількість незаконно виловлених морепродуктів.
Оглядова група разом з представниками рибінспекції перевірила два плавзасоби, що прибули на причал населеного пункту Щолкіне. Рибаки не змогли надати жодних документів, які б підтверджували право власності на плавзасоби та дозвільні документи на вилов морепродуктів. Всього правоохоронці на бортах човнів виявили понад 9 тисяч кілограмів бичка. Сума збитку незаконно виловленої риби може сягнути більше 7 мільйонів гривень.
На порушників складені відповідні протоколи. За результатами проведеної перевірки матеріали про правопорушення сьогодні будуть передані до прокуратури АР Крим для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси