В аеропорту «Бориспіль» затримали порушників з підробленими документами

НАЗАД
05 лютого 2014 11:44

Учора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів у пасажирів, які прямували до Франкфурта, вартові кордону виявили псевдонімця. У  інспектора прикордонної служби відр

Учора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів у пасажирів, які прямували до Франкфурта, вартові кордону виявили псевдонімця.

У  інспектора прикордонної служби відразу виникли сумніви щодо належності пред’явнику проїзного документа громадянина Німеччини. Як згодом з’ясувалося, документ не був дійсним, так як його бланки були викрадені і видані на інші установчі дані. Чоловік, який надав підробку,  пояснив, що є громадянином Сирії. За недійсним документом намагався незаконно потрапити до Німеччини для подальшого працевлаштування.

Наразі пасажира, який прибув рейсом зі Стамбула, повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту, а підроблений документ вилучено.

Крім того учора відлетіти із Києва до Ташкенту та Алма-Ати з підробленими документами намагалися троє узбеків та таджик. Порушників, які мали підроблені відмітки Держприкордонслужби України, для встановлення деталей правопорушення передали співробітникам МВС.

Нагадаємо, що з початку року було виявлено більше 50 порушників, які намагалися перетнути кордон з підробленими відмітками прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси