В аеропорту Бориспіль прикордонники виявили підроблені посвідки на проживання в Україні

НАЗАД
09 вересня 2013 14:03

Вчора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів  у двох пасажирів, які прямували до Баку та Ташкенту, прикордонник

Вчора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки документів  у двох пасажирів, які прямували до Баку та Ташкенту, прикордонники Окремого контрольно–пропускного пункту «Київ» вилучили підроблені посвідки на постійне проживання в Україні. Зазначені пасажири, 26-річний азербайджанець та 20-річний громадянин Узбекистану перевищили термін перебування в Україні та намагались уникнути адміністративної відповідальності, однак, завдяки пильності  вартових кордону, даним  громадянам не вдалось порушити законодавство.        

Загалом останнім часом відмічається суттєве збільшення кількості громадян, які порушують правила перебування в Україні, використовуючи підроблені  посвідки на проживання.

З початку року прикордонники ОКПП «Київ» вилучили  більше двадцяти таких документів, а також склали понад 3170 протоколів про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 203 КУпАП. Сума штрафів склала понад 2,5 мільйони гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси