В аеропортах «Харків» та «Бориспіль» прикордонники затримали двох іноземців, які знаходилися у розшуку за шахрайство та грабіж

НАЗАД
09 сiчня 2017 12:05

В аеропорту Харкова співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Ізраїлю, який розшукувався за скоєння кримінального злочину на території республіки Польща.

Вчора в аеропорту Харкова співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Ізраїлю, який розшукувався за скоєння кримінального злочину на території республіки Польща.

Виявили іноземця під час здійснення прикордонного контролю пасажирів рейсу «Харків – Тель-Авів». Відносно 58-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерпол. З’ясувалося, що його розшукували для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство у сфері торгівлі, банківське та фінансове шахрайство. Прикордонники одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної Поліції.

Ще одного іноземця затримали сьогодні в аеропорту «Бориспіль». Здійснюючи оформлення пасажирів на рейс з Києва до Лондона прикордонники встановили, що відносно громадянина Республіки Білорусь відбулось спрацювання бази Інтерпол. Чоловік перебував у міжнародному розшуку за грабіж. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси