Урок історії та мужності від «ДОЗОРУ» та прикордонників Одеського загону для школярів

НАЗАД
13 жовтня 2017 15:21

На передодні трьох великих свят, що Україна відзначатиме 14 жовтня, - Свято Покрови, Дня Українського Козацтва та, від недавна, Дня Захисника України, спецпризначенці мобільного загону «ДОЗОР» та прикордонники Одеського загону завітали до дітлахів у шкіль

На передодні трьох великих свят, що Україна відзначатиме 14 жовтня, - Свято Покрови, Дня Українського Козацтва та, від недавна, Дня Захисника України, спецпризначенці мобільного загону «ДОЗОР» та прикордонники Одеського загону завітали до дітлахі у шкільні навчальні заклади Києва та Одеси.

Військовослужбовці з маленькими патріотами провели уроки історії та мужності українського воїнства. Також охоронці кордону активно спілкувалися з дітьми, разом дивилися фільм «Війна на нульовому кілометрі» про історії прикордонників, які в перший період російської агресії (весна-літо 2014 року) у складі підрозділів Держприкордонслужби героїчно відстоювали територіальну цілісність України, ну а потім обмінювалися враженнями.

Крім того діти мали змогу приміряти бронежилети, військові каски, подивитися у справжнісінькі оптичні прилади і поставити команди службовим собакам.

Дітлахи, яких переповнювали емоції, віддячили своїм захисниками смачними сюрпризами та теплими обіймами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси