Укріплення кордону з білоруссю на Рівненщині перевірив Заступник Керівника Офісу Президента України

НАЗАД
31 серпня 2022 16:27

Сьогодні під час візиту у Рівненську область Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, поряд з іншим, перевірив посилення обороноздатності та укріплення державного кордону.

Разом з начальником 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців полковником Антоном Квятковським, начальником обласної військової адміністрації Віталієм Ковалем та представниками Сил оборони України оглянули ділянку кордону, його інженерне та технічне облаштування.

Зазначимо, що протяжність кордону з білоруссю на Рівненщині складає понад 218 кілометрів і скрізь тривають роботи з будівництва фортифікаційних споруд та нарощування інженерної складової. Завдяки спільним діям прикордонників, керівництва області, районів та громад укріплюється держрубіж, підвищується якісний показник його технічного оснащення. На кордоні цілодобово ведеться відеоспостереження, здійснюється повітряний та наземний моніторинг, створюється система опорних пунктів та вогневих позицій, проводяться заходи військового спрямування та інженерного облаштування. Поряд з цим, захисники підтримують високий бойовий дух та готові до раптових дій.

«Північний кордон та Україна в безпеці. Кожного дня, цілодобово, нас охороняють прикордонники та Збройні Сили України», - зазначив Кирило Тимошенко.

В рамках інспектування були обговорені нагальні питання обороноздатності країни на півночі та шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, що на початку цього місяця Кирило Тимошенко під час робочої поїздки інспектував облаштування кордону на Житомирщині.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси