Українські та словацькі прикордонники проводять комплекс спільних заходів щодо протидії протиправній діяльності на ділянці кордону

НАЗАД
31 липня 2016 11:27

Відповідно до Угод між прикордонними відомствами Словацької Республіки, Республіки Польща, Угорщини та Республіки Молдова на спільних кордонах Держприкордонслужбою України здійснюється спільне патрулювання

Відповідно до Угод між прикордонними відомствами Словацької Республіки, Республіки Польща, Угорщини та Республіки Молдова на спільних кордонах Держприкордонслужбою України здійснюється спільне патрулювання. Проведення цих заходів забезпечує якісний контроль за режимом спільного державного кордону, дозволяє вчасно запобігати незаконному перетинанню кордону поза пунктами пропуску та протидіяти правопорушенням та злочинам на державному кордоні.

Так, вчора прикордонниками Чопського загону разом зі словацькими колегами у складі спільного прикордонного наряду, який здійснював патрулювання по території Словаччини в 1,5 км від лінії кордону був затриманий  громадянин Туреччини, який мав намір потрапити до однієї з країн Євросоюзу.

Ще одного порушника державного кордону наряд затримав сьогодні зранку теж під час спільного патрулювання. Рух невідомої особи зафіксували за допомогою камери відеоспостереження. Одразу ж на місце вибули прикордонники та затримали чоловіка без документів, зі слів громадянина України, який прямував з України до Словаччини. Проводяться подальші фільтраційні заходи відносно порушників.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси