Українські та литовські прикордонники нарощуватимуть двосторонню співпрацю

НАЗАД
01 лютого 2023 11:45

У Києві відбулася зустріч керівників прикордонних відомств України генерал-майора Сергія ДЕЙНЕКО та Литовської Республіки генерала Рустамаса ЛЮБАЄВАСА.

Впродовж зустрічі делегації прикордонних відомств обговорили питання співпраці з урахуванням того факту, що через жорстоку збройну агресію рф, Україна протистоїть найбільшому військовому вторгненню в Європі з часу Другої світової війни.

Як справжні друзі, литовці приїхали в Україну не з порожніми руками. Щоб підтримати українських колег представники Державної прикордонної служби Литовської Республіки привезли із собою актуальну допомогу: генератори, антидронні системи, термобілизну, медичне обладнання тощо.

Під час зустрічі Сергій Дейнеко подякував литовськими колегам за постійну і рішучу підтримку, а також за направлену допомогу та висловив готовність до подальшого зміцнення та розвитку співробітництва.

Українські прикордонники ознайомили литовських колег з обстановкою на лінії зіткнення, взаємодією з іншими складовими Сил безпеки та оборони, ситуацією в прикордонних областях, де здійнюється відновлення контролю за державним кордоном.

Питання подальшого розвитку співпраці Сторін обговорили з урахуванням курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси