Українські прикордонники у Польщі вивчали європейські практики поводження з нелегальними мігрантами

НАЗАД
19 жовтня 2021 12:13

Днями дві групи українських прикордонників пройшли фахове навчання у Республіці Польща.

Зокрема, 15 лейтенантів, які цього року почали свою службу в підрозділах адміністративно-юрисдикційної діяльності на різних ділянках українського кордону, тиждень навчалися у центрі спеціалізованої підготовки Прикордонної варти Республіки Польща в місті Любань. Молоді офіцери отримали необхідні знання щодо європейського досвіду роботи з іноземцями-порушниками, а також підходів з протидії нелегальній міграції.

Ще 10 офіцерів Держприкордонслужби з підрозділів забезпечення тримання затриманих осіб пройшли навчання у Варшаві. Фахівці Прикордонної варти Республіки Польщі допомогли українським колегам підвищити кваліфікацію у сфері розв’язання міжкультурних конфліктів, які можуть виникати серед затриманих іноземців-правопорушників.

Навчання відбулося завдяки тривалій співпраці Держприкордонслужби України з Прикордонною вартою Польщі. За понад три роки ця співпраця дала змогу підвищити кваліфікацію більше як 190 військовослужбовців, діяльність яких безпосередньо пов’язана із роботою з нелегальними мігрантами, затриманими за порушення законодавства з прикордонних питань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси