Удосконалюємо віртуальних помічників

НАЗАД
22 липня 2022 13:21

Державна прикордонна служба щоденно забезпечує безпеку та безперервний перетин державного кордону тисячами громадян України та іноземців.

Разом з тим, з огляду на особливий правовий режим воєнного стану в країні діє перелік обмежень щодо перетинання держрубежу.

Така ситуація спричиняє підвищену увагу громадськості до актуальних питань, що стосуються закордонних поїздок. Істотно почастішали запити до Державної прикордонної служби щодо можливої наявності тимчасового обмеження особі права виїзду з України.

Щоб спростити доступ до відповідної інформації Держприкордонслужба удосконалила роботу чат-ботів на офіційному вебсайті відомства та у застосунку Telegram.

Скориставшись послугами віртуальних помічників, ви зможете якнайшвидше дізнатися про правила перетинання кордону, обмеження, що стосуються чоловіків вікової категорії 18-60 та отримати багато інших відповідей на запитання.

Беззаперечною перевагою БОТІВ є істотна економія часу у порівнянні із телефонними дзвінками на номер гарячої лінії, під час яких треба очікувати відповіді вільного оператора. Ви однаково швидко зможете отримати відповідь чат-бота у будь-який час доби.

Обирайте зручний формат отримання корисної інформації, та бережіть свої сили і нервові клітини заради здобуття такої необхідної кожному українцеві Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси