У жителя Могилів-Подільського правоохоронці виявили майже 1 кілограм канабісу

НАЗАД
26 липня 2017 10:05

За попередньою інформацією, наданою співробітниками оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з поліцейськими виявили у домоволодінні одного з місцевих жителів м. Мог

За попередньою інформацією, наданою співробітниками оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з поліцейськими виявили у домоволодінні одного з місцевих жителів м. Могилів-Подільський наркотичне «зілля».

Отримавши інформацію про особу, яка незаконно зберігає наркотичну речовину, учора правоохоронці провели санкціонований обшук її будинку. В одній з кімнат вартові виявили поліетиленовий пакунок вагою близько кілограма з речовиною рослинного походження, попередньо канабіс. Приховану «траву» допомогла знайти службова собака, натренована на пошук наркотичних речовин.

Виявлений речовий доказ вилучено та направлено на експертизу. По даному факту відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси