У Запорізькій області в рамках профілактичних заходів «Мігрант» виявлено 7 іноземців

НАЗАД
23 листопада 2017 11:53

У ході проведення таких заходів оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із представниками ДМС, СБУ та Нацполіції в Запорізькій області виявили 7 іноземців, які перевищили встановлені законодавством терміни перебуванн

У Запорізькій області прикордонники спільно із взаємодіючими органами в рамках профілактичних заходів «Мігрант» продовжують виявляти іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України, і протидіяти організованій злочинності, незаконній міграції та торгівлі людьми.

Так, у ході проведення таких заходів оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно із представниками ДМС, СБУ та Нацполіції в Запорізькій області виявили 7 іноземців, які перевищили встановлені законодавством терміни перебування на території України. Серед правопорушників - два громадянина Азербайджану, два громадянина Сирії, один громадянин Тунісу, а також Росії та Бразилії.

Стосовно усіх іноземних громадян складено відповідні адмінматеріали за статтею 203 КУпАП. Наразі представниками ДМС приймаються відповідні рішення щодо видворення іноземців за межі України.

Крім того, до адміністративної відповідальності притягли і двох громадян України, які незаконно працевлаштували іноземців та надали їм житло. Українцям загрожує адміністративна відповідальність за ст. 204 та 206 КУпАП, санкція яких передбачає накладення штрафу на понад три тисячі гривень кожному.

Також в рамках цих заходів співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби спільно із Національною поліцією та ДФС в м. Бердянськ виявили 3 транспортні засоби з реєстрацією країн Євросоюзу, які були ввезені на територію України з порушенням митного законодавства. На власників автівок накладено штрафів на суму понад 1млн 600 тисяч гривень. Виявлені транспортні засоби представниками митниці тимчасово вилучені.

Наразі спільні цільові профілактичні заходи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси