У столиці прикордонники оформили понад 9,3 мільйона осіб та майже 90 тисяч транспортних засобів

НАЗАД
14 грудня 2017 11:54

Всього під час заходів прикордонного контролю за 11 місяців 2017 року прикордонники здійснили пропуск понад 9,3 мільйона громадян та оформили майже 90 тисяч транспортних засобів. Йдеться про три пункти пропуску – «Бориспіль», «Жуляни» та залізничну станці

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» продовжують здійснювати заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні. 

Всього під час заходів прикордонного контролю за 11 місяців 2017 року прикордонники здійснили пропуск понад 9,3 мільйона громадян та оформили майже 90 тисяч транспортних засобів. Йдеться про три пункти пропуску – «Бориспіль», «Жуляни» та залізничну станцію «Київ-пасажирський».

За цей період виконано близько 5 тисяч доручень правоохоронних органів, понад 10 тисяч осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення українського законодавства та виявлено майже 600 осіб, яких розшукував Інтерпол, Крім того, виявлено майже 500 недійсних, понад 160 підроблених та більше 30 чужих документів.

Також під час здійснення заходів перевірки у пунктах пропуску двох аеропортів та на залізничній станції в Україну співробітники Держприкордонслужби не пропустили більше 2 тисяч потенційних незаконних мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси