У пункті пропуску «Нові Яриловичі» тимчасово обмежено рух транспортних засобів та громадян

НАЗАД
14 вересня 2020 23:23

Ситуація в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю в Чернігівській області залишається контрольованою. Спроб незаконного перетину держрубежу не допущено.

Нагадаємо, сьогодні після обіду на цьому напрямку почали прибувати значні групи іноземців, які прагнули потрапити в нашу країну попри обмеження, що діють  за рішенням Уряду до 28 вересня.

Іноземні громадяни після надання їм всіх необхідних роз’яснень з боку українських прикордонників продовжують перебувати на території Білорусі між українським та білоруським пунктами пропусків.

Водночас ДПСУ була вимушена обмежити пропуск транспортних засобів та громадян в пункті пропуску «Нові Яриловичі» зважаючи, що знаходження значної кількості іноземців, фактично на проїжджій частині, призводить до ускладнення руху автівок та може нести загрозу життю громадян.

Про таке рішення, націлене на безпеку громадян, прикордонники поінформували білоруську сторону. Наразі у співпраці з прикордонниками РБ здійснюється перенаправлення транспортних засобів на інші пункти пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси