У пункті пропуску «Катеринівка» прикордонники виявили старовинні книги та поштові марки

НАЗАД
09 серпня 2017 09:18

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Катеринівка» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці попередили спробу незаконному вивезенню з України старовинних книг та поштових марок.

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення  «Катеринівка» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці попередили спробу незаконному вивезенню з України старовинних книг та поштових марок.

Оглядаючи автомобіль «Fiat Doblo» російської реєстрації, на якому залишав Україну громадянин Росії, прикордонний наряд в багажному відділенні транспортного засобу виявив три старовинні книги, а саме – «Практическая магія» 1912 року видання, «Топливо» 1925 року видання та «Пятизназначные таблицы логарифмии» 1930 року видання, а також колекцію старовинних поштових марок в кількості 132 штуки.

Наразі вилучені книги та марки передали для проведення експертизи на предмет культурної чи історичної цінності. На правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси