(ВІДЕО) У пунктах пропуску прикордонники виявили магазин до АК, велику кількість набоїв та сигнальний револьвер

НАЗАД
13 вересня 2016 10:14

Щоб протидіяти незаконній діяльності на державному кордоні Держприкордонслужба постійно посилює заходи, направлені на боротьбу з незаконним переміщенням через держрубіж контрабанди, наркотичних засобів, зброї та засобів терору.

Щоб протидіяти незаконній діяльності на державному кордоні Держприкордонслужба постійно посилює заходи, направлені на боротьбу з незаконним переміщенням через держрубіж контрабанди, наркотичних засобів, зброї та засобів терору. Тільки протягом доби прикордонники виявили у трьох випадках магазин до АК, велику кількість набоїв та сигнальний револьвер.

Сьогодні вночі у пункті контролі «Хутір Михайлівський» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили магазин до АК та пакет з 30 набоями калібру 5,45 мм. Сховок працівники пункту пропуску знайшли в міжстельовому просторі неробочого тамбура у поїзді «Львів – Москва».

Ще в одному пункті пропуску «Плетенівка», що також на українсько-російському кордоні, прикордонники Харківського загону виявили 13 набоїв до пістолета Макарова калібру 9 мм та 3 набої (зеленого вогню) до сигнального пістолета 26 мм. Їх перевозив 62-річний громадянин Росії, який прямував в Україну автомобілем «ВАЗ» та приховав знахідку у дверцятах під обшивкою. Варто зазначити, що на початку огляду на авто спрацював натренований службовий собака. Сам росіянин стверджував, що машину придбав недавно, а про наявність у ній набоїв - нічого не знав.

А з України до Польщі через пункт пропуску «Шегині» громадянин Німеччини прямував з сигнальним газовим револьвером та 18 набоями до нього (10 червоного та 8 зеленого вогню). Водій вантажівки «МАН» сховав їх у спальному приміщенні під матрацом.

Наразі зброю і набої вилучено та передано співробітникам Національної поліції. Тривають подальші процесуальні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси