У Навчальному центрі відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
11 серпня 2017 17:13

У Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України відбувся урочистий мітинг з нагоди випуску молодших інспекторів прикордонної служби 2-ї категорії.

У Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України відбувся урочистий мітинг з нагоди випуску молодших інспекторів прикордонної служби 2-ї категорії.

Урочистості розпочалися на плацу навчального закладу. Від імені керівництва Навчального центру випускників привітав полковник Дмитро Коцеруба:  «Щиро вітаю випускників з завершенням навчання. Впевнений, що своєю сумлінною службою Ви забезпечите недоторканність державного кордону нашої Батьківщини, а патріотизм, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службового обов’язку будуть примножувати авторитет нашого прикордонного відомства. Бажаю Вам у подальшій службі постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, використовувати її для захисту національних інтересів, на благо українського народу».

Продовжились заходи хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя обеліску «Прикордонникам усіх поколінь» та вшанування пам’яті військовослужбовців,  які віддали заради своєї держави найцінніше – власне життя.

Загалом свідоцтво про закінчення закладу отримали 245 випускників. Нині юнаки та дівчата залишать стіни навчального закладу  та продовжать військову службу в органах охорони державного кордону по всій Україні.

Під супровід військового оркестру прикордонники попрощалися з Навчальним центром і в останній раз, карбуючи крок, пройшли урочистим маршем.

Сподіваємось, що кожен, хто закінчив навчання, отримав не лише добрі знання та вміння, але й знайшов хороших друзів та берегтиме добрі спогади про Навчальний центр.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси