У Львові відбулася зустріч українських та польських аналітичних експертів

НАЗАД
07 квiтня 2017 13:23

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та Протокольних домовленостей між Адміністрацією Держприкордонслужби і Головним Комендантом Прикордонної варти Республіки Польща з 5 по 6 квітня 2017 року у Львові від

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та Протокольних домовленостей між Адміністрацією Держприкордонслужби і Головним Комендантом Прикордонної варти Республіки Польща з 5 по 6 квітня 2017 року у Львові відбулась робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів двох прикордонних відомств.

У ході зустрічі прикордонними експертами обговорено стан інформаційної взаємодії та проаналізовано обстановку на українсько-польському державному кордоні у минулому році.

Зокрема  сторони констатували, що обстановка на спільній ділянці кордону залишається динамічною та контрольованою, а основними загрозами прикордонній безпеці визнано нелегальну міграцію та незаконне переміщення сигарет.

Водночас, українські та польські прикордонники підкреслили важливість проведення спільної оцінки загроз, як дієвого механізму прогнозування ситуації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси