У контрольних пунктах на адмінмежі з ТОТУ АР Крим прикордонники виявили близько 100 автівок з порушеннями

НАЗАД
20 вересня 2016 11:25

Співробітники Держприкордонслужби продовжують запобігати незаконному переміщенню автомобілів через кордон, лінію розмежування в зоні АТО та адмінмежу з ТОТУ АР Крим.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують запобігати незаконному переміщенню автомобілів через кордон, лінію розмежування в зоні АТО та адмінмежу з ТОТУ АР Крим.

Так, учора, в черговий раз прикордонники Бердянського загону в контрольному пункті «Чонгар» виявили транспортний засіб, що переміщувався з порушеннями. Громадянин України прямував з Алушти до Харкова на автомобілі «Деу», яким керував за дорученням. Разом з тим, в ході вивчення документів прикордонники встановили, що доручення видане з порушенням, за відсутності власника авто на материковій частині України. По даному факту прикордонники направили повідомлення до Національної поліції.

Загалом з початку 2016 року прикордонники Бердянського та Херсонського загонів виявили 95 транспортних засобів, які громадяни переміщували через адміністративну межу з тимчасово окупованою територією з підробленими документами або номерами агрегатів.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси