У Кишиневі зустрілися судові експерти прикордонних відомств України та Молдови

НАЗАД
02 липня 2016 10:34

Під час зустрічі українську делегацію було ознайомлено із структурою Управління експертизи документів, основними завданнями та правовими основами його діяльності.

30 червня у місті Кишинів, відповідно до Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України та Департаментом прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова на 2016 – 2017 роки, відбулася робоча зустріч експертів Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України і Управління експертизи документів Департаменту прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова.

Під час зустрічі українську делегацію було ознайомлено із структурою Управління експертизи документів, основними завданнями та правовими основами його діяльності. Окрім того, сторони обмінялись досвідом та обговорили останні тенденції щодо виявлених новітніх методів фальсифікації документів та тенденцій у цій сфері. Обговорено питання використання міжнародних спеціальних баз даних проїзних документів та важливість співпраці в області безпеки проїзних документів на національному та міждержавному рівнях.

Наприкінці зустрічі Українській стороні було передано зразки нових паспортних документів Республіки Молдова, які будуть введені в дію з першого серпня 2016 року.

Під час зустрічі офіційні особи знову заявили про підтримку необхідності подальшого розвитку тісного співробітництва між прикордонними відомствами у сфері експертизи паспортних документів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси