У Харкові вилучили партію товарів для підводного полювання, які правопорушники збирались незаконно переправити до Росії

НАЗАД
06 вересня 2021 16:19

В поле зору правоохоронців потрапили декілька «сірих» підприємців, мешканців Харкова, які виготовляли товари для туризму і відпочинку (аксесуари для підводного полювання та дайвінгу).

Частина продукції була підготовлена для незаконного переправлення в Росію, а іншу частину, з ухиленням від сплати податків, реалізовували через мережу спеціалізованих магазинів на Харківщині та в інших областях України.

В ході досудового розслідування, оперативно-розшукові підрозділи Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України у взаємодії зі слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління державної фіскальної служби України у Харківській області встановили місця виробництва товарів, складування, накопичення та злочинну схему їх незаконного переміщення до РФ.

За встановленими адресами правоохоронці провели 5 санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили 33 найменування продукції відомого торгівельного бренду, документи «чорної» бухгалтерії, комп’ютерну техніку та грошові кошти у національній і закордонній валютах.

Сума оцінки вилученого склала близько 23 млн. грн.

На даний час слідство триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси