У громадянина Німеччини прикордонники виявили старовинні предмети Другої Світової війни

НАЗАД
24 серпня 2016 10:30

На Волині військовослужбовці Луцького прикордонного загону виявили у громадянина Німеччини предмети військового призначення часів Другої Світової війни, які ймовірно мають культурну та історичну цінність.

На Рівненщині військовослужбовці Луцького прикордонного загону виявили у громадянина Німеччини предмети військового призначення часів Другої Світової війни, які ймовірно мають культурну та історичну цінність.

Учора на в’їзд до України в пункт пропуску «Городище» прибув транспортний засіб «Мерседес» німецької реєстрації. У правоохоронців завчасно отримали  інформація про можливе незаконне переміщення предметів старовини, яку здобули співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства. Тому ініціювали проведення спільно з працівниками митниці поглиблений огляд автівки. Як результат  було виявлено кобуру до пістолета, в якій знаходились чотири німецькі нагрудні нагороди часів другої світової війни. В особистих речах в багажному відділенні було знайдено магазин, в ніші для аптечки знайдено затворну раму з бойком до пістолета «Парабелум – LUGER-P-08».

По даному факту прикордонники проінформували взаємодіючі підрозділи.  Виявлені речі вилучено встановленим порядком та направлено на експертизу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси