(ВІДЕО) У Держприкордонслужбі триває конкурс на визначення кращих фахівців прикордонного контролю

НАЗАД
21 жовтня 2021 13:50

Учора регіональний етап конкурсу завершився у Одесі.

Для визначення кращого фахівця серед інспекторів прикордонного контролю Південного регіонального управління залучили фахівців Головного експертно-криміналістичного центру Адміністрації Держприкордонслужби України.

Під час змагань прикордонники та прикордонниці, які служать у пунктах пропуску на сухопутному кордоні, в аеропортах, морських портах показували свою майстерність. Вони демонстрували вміння впізнати особу на фото, виявляти підробку у документі, рівень знань іноземними мовами тощо.

Усі учасники показали високі результати теоретичних знань та практичної підготовки. Під час змагань вони також мали чудову нагоду обмінятися професійним досвідом.

Перші місця в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України посіли капітан Роман Поліщук та старший сержант  Вікторія Бурлака, які проходять службу в відділі прикордонної служби «Одеса – аеропорт». Саме вони представлятимуть регіональне управління на завершальному етапі змагань, де їхніми конкурентами стануть переможці з інших регіонів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси