У Держприкордонслужбі розпочався набір у реформовані підрозділи внутрішньої та власної безпеки

НАЗАД
15 травня 2017 11:30

Сьогодні, 15 травня 2017 року, Державна прикордонна служба України розпочала відкритий набір до реформованих підрозділів внутрішньої та власної безпеки відомства в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Сьогодні, 15 травня 2017 року,  Державна прикордонна служба України розпочала відкритий набір до реформованих підрозділів внутрішньої та власної безпеки відомства в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Запрошуємо громадян, які бажають проходити службу в реформованих підрозділах внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, активно долучатися до конкурсу.

Варто зазначити, що конкурс проводиться серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України, військовослужбовців інших військових формувань, представників правоохоронних органів та цивільних громадян України, які мають вищу освіту та проходили підготовку офіцерів запасу, військовозобов’язаних (у т.ч. військовослужбовців запасу).

Процедура конкурсу розпочалась з подачі електронних анкет кандидатів, заповнити які усі бажаючі матимуть змогу на сторінці проекту. Подані анкети будуть оброблятися автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Всього планується відібрати близько 300 осіб.

Також варто зауважити, що Держприкордонслужба пропонує престижну стабільну роботу, гідний рівень грошового забезпечення - близько 9 тисяч гривень для старшинського складу та 12 тисяч для офіцерського складу, перспективу кар’єрного зростання, соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством, професійну підготовку за міжнародними стандартами тощо.

Детально ознайомитись із умовами конкурсу та переліком посад можна на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/anticorruption або в Call-центрі за телефоном (044) 239-85-35 .

Партнерами проекту виступають Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси