У Державній прикордонній службі України тривають заходи європейського проекту TWINNING

НАЗАД
08 вересня 2017 10:22

Протягом тижня (4-8 вересня 2017 року) в Адміністрації Державної прикордонної служби України продовжувались заходи європейського проекту TWINNING.

Протягом тижня (4-8 вересня 2017 року) в Адміністрації Державної прикордонної служби України продовжувались заходи європейського проекту TWINNING.

Зокрема в ході роботи спільно з Європейськими експертами опрацьовано загальні підходи та проект постанови Уряду щодо створення, організації функціонування та повноважень міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами.

Очікується, що зазначена міжвідомча робоча група забезпечить належну координацію та синхронізацію діяльності центральних органів виконавчої влади та інших заінтересованих державних органів під час реалізації державної політики у сфері інтегрованого управління кордонами.

Впровадження діяльності міжвідомчої робочої групи дозволить оптимізувати існуючі процеси у сфері прийняття рішень стосовно інтегрованого управління кордонами та підвищить їх ефективність.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси