(ВІДЕО) У «Борисполі» затримали порушника, який намагався перебігти лінію без прикордонного контролю

НАЗАД
14 вересня 2017 10:42

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина України, який намагався не проходи паспортний контроль.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина України, який намагався не проходи паспортний контроль.

Інцидент стався у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Уродженець Макарівського району Київської області мав намір у незаконний спосіб перетнути державний кордон. Молодик 1993 року народження вирішив перебігти між кабінами паспортного контролю та уникнути перевірки документів. Горе-порушник рухався із зали отримання багажу до трансферної зони. При собі «подорожувальник» мав внутрішній паспорт та телефон з розрядженим акумулятором. Будь-яких коштів, квитка на переліт і закордонного паспорта у нього не виявлено. Свої дії хлопець пояснив тим що хотів перевірити пильність прикордонників.

За порушення режиму в пункті пропуску українця притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що це вже другий випадок, коли порушник намагається уникнути прикордонного контролю. Подібна ситуація сталась 4 вересня в цьому ж пункті пропуску. Чоловік прибув на лінію паспортного контролю та, дочекавшись своєї черги для проходження контролю, вирішив обійти його. Присівши навприсядки, «винахідник» проліз між кабінами, де прикордонники здійснюють перевірку документів. Чоловік був відразу помічений, а інспектор, який виявив порушника, затримав горе-подорожувальника та передав оперативним співробітникам Держприкордонслужби для проведення фільтраційних заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси