У «Борисполі» прикордонники виявили двох іноземців з підробленими паспортами та одного з несправжньою візою

НАЗАД
02 листопада 2017 09:59

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали двох іноземців з частково підробленими паспортними документами

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали двох іноземців з частково підробленими паспортними документами.

Громадяни Ірану прибули до міжнародного аеропорту «Бориспіль» прямуючи до Відня. Під час перевірки документів інспектор прикордонної служби засумнівався у дійсності пред’явлених документів, тому паспорти передав на поглиблене вивчення. Після ретельного дослідження прикордонники встановили, що обидва документи містять часткову підробку, а саме заміну сторінки з установчими даними. Горе-туристи скористались закордонними паспортами громадян Фінляндії та Нідерландів. За підробки вони заплатили шахраям 900 та 3000 доларів США відповідно.

Відтак, замість омріяної Європи чоловіки полетять зворотнім рейсом до Коломбо.

Ще одного винахідливого іноземця, який мав на меті затриматись в Україні, прикордонники виявили кількома годинами пізніше.

Громадянин Пакистану прямував рейсом до Києва. Щоправда, перетнути лінію прикордонного контролю йому не вдалося. Прикордонники встановили, що українська віза у його паспорті містить ознаки повної підробки. Шукачу пригод відмовили у пропуску та заборонили в’їзд в Україну терміном на три роки.

Найближчим часом чоловіка повернуть зворотнім рейсом до Алмати.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси