У аеропорту Львова затримали жінку, яка причетна до налагодження каналу торгівлі людьми

НАЗАД
19 серпня 2017 11:02

Учора в міжнародному аеропорту «Львів» прикордонники Львівського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління та представниками Національної поліції затримали громадянку України, яка причетна до налагодження каналу торг

Учора в міжнародному аеропорту «Львів» прикордонники Львівського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління та представниками Національної поліції затримали громадянку України, яка причетна до налагодження каналу торгівлі людьми.

Під час заходів контролю другої лінії прикордонники з’ясували, що наша співвітчизниця, втілюючи свій злочинний намір у життя, намагалася переправити через державний кордон іншу громадянку України з метою подальшого використання її у сфері надання інтимних послуг на території Турецької Республіки.

Таким чином співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції України виявили міжнародний канал торгівлі людьми. Відносно затриманої ведеться розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 149 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси